Olohuone Värit

Valitsemalla Olohuone maalaa värit on yksi tärkeimmistä lähtökohdista olohuoneen maalaus idea sekä oikeanlainen maali ja olohuoneen seinien, kattojen ja ikkunoiden ja ovien TRIM. Voit saada johtolankoja värimalli on olohuoneen sen kalusteet, ikkuna hoitoja ja tarvikkeet. Värit näyttävät erilaisilta eri valot päivällä ja yöllä, joten sinun täytyy käyttää väriä sirujen ja noudattaa niitä kaikkia mahdollisia skenaarioita olla varma, että saat haluamasi tulokset. Jos et vielä ole varma maali väri valinnan olohuoneessa, testata sitä pieni osa seinää ja nähdä, miten se näyttää.

Tämä on myös kertoa, mitä maali näyttää, koska väri Väriluettelot ja todellisen varjossa kääntyy sen jälkeen, kun maalaamalla seinät saattavat hieman vaihdella. Voit lainata avoin ja ilmava katsoa olohuoneen asentamalla puheenjohtaja rautateiden huoneessa ja sitten maalata alaosassa muurin tummempi väri kuin seinälle johdolla rautateitse. Jos haluat piilottaa houkuttele leikata työtä olohuoneen tai haluavat yhtenäisen yksivärisen etsiä, jotta se tuntuu enemmän tilava, maalaa somisteet, muotit ja seinät olohuone samaa väriä. Kuitenkin, jos haluat lisätä rohkeita värejä kuten aksentteja omaan huoneeseen tai korostaa joitakin houkuttelevia leikata työtä olohuoneessa, voit käyttää maalin sävyä vaaleampi tai tummempi kuin seinien vangitsemaan katsojan huomion.

Vaikka valita maalin väri olohuoneessa, pitää muistaa, että värit eivät aina näyttää samalta seiniin kuin he tekevät Värikartalle ja maalin yrityksistä. Valoisa ja kiinteät värit voivat näyttää vaaleampi tai tummempi kuin mitä oli tarkoitus riippuen niiden ympärillä värien ja valon määrän alueella. Yleensä värit ovat tummempia kuin ne todella ovat yli suurempi pinta-ala, joten kannattaa valita sävy tai kaksi kevyempää kuin maali haluamasi väri olohuoneessa. Jos väri vielä näyttää rohkeammin jälkeen maalata olohuone, voit mykistää sen alas peittämällä seinät, joissa on sävyltään maali käyttämällä maali tekniikoita, kuten RAG liikkuvaa, sponging ja värin pesua.

Vahvat ja lämpimät värit kuten punainen, Oranssit ja keltaiset näyttää etukäteen ja sulkea tilaa, jolloin olohuone näyttää cozier ja toivottaa. Blues, vihreät ja orvokit kutsutaan upeaa väriä ja näyttävät väistyä ja tehdä huone näyttää suuremmalta. Kuitenkin synkimmistä sävyjä myös upeaa väriä, kuten tummansininen ja Hunter vihreä tee olohuoneessa näyttää pieniä. Tässä on syy, että suosittu seinän värit pieni olohuone ovat valkoiset tai vaalean neutraaleja värejä, kuten beiges and kermakaramellit jotta ne näkyvät suurina. Tavallisesti ihmiset maalaavat olohuoneen enimmäismääriä valkoinen tai melkein valkoinen, jotta ne näyttäisivät enemmän ja antaa ilmavan tunnelman olohuoneeseen.

Keskipitkällä ja tummat värit alempi yläraja visuaalisesti ja on hyvä käyttää huonetta, jotka ovat erittäin korkeat katot, jotta ne näyttäisivät cozier. Vaikka pienissä ja pienempi olohuoneisiin ja kattojen maalattu keskipitkällä ja tummat värit näyttää pimeä luola. Valitse iloinen väri, jonka ansiosta voit tuntea olosi mukavaksi koko päivän olohuoneessa. Suosittu olohuone värimalli käytetään usein pehmeää ja pastelli maalaa värit munankuoren loppuun. Elävän huonetta runsaasti luonnon valoa voi käyttää tummempia värejä, mutta ne olisi täysin tasapainoinen ja kevyempiä värejä niin, että huone ei näytä liian synkkä ja tumma. Saatat saada inspiraation olohuoneen värimaailman haluamiesi huonekalun, joka hallitsee kotiisi ottamalla se on keskeinen väri elementti ja työskennellä muiden värien ympärille.

Keittiökaakeleista
Kodinhoito Vinkkejä
Urban Makuuhuoneen kalusteet
Makuuhuoneen Verhot
Bed tyypit
Antique Makuuhuoneen kalusteet
Bedroom Decor
Kitchen remodeling Kustannukset
Keittiö Sisustus Ideat
Olohuone Lamp
Kitchen remodeling mallit